Slechte adem

Een slechte adem, ook wel bekend als halitose, is niet alleen een kleine ergernis, het is een teken dat er waarschijnlijk iets aan de hand is met je mondgezondheid. Hoewel er dingen zijn die je thuis kunt doen om je adem te verbeteren (zoals regelmatig poetsen en flossen) is het belangrijk om de onderliggende oorzaak aan te pakken.

Aanpakken bij de bron

Tandvleesontstekingen, bacterie op de tong of tandbederf in een of meerdere tanden zijn vaak de onderliggende oorzaak van een slechte adem en dienen behandeld te worden door een gediplomeerd mondzorgprofessional. Het is belangrijk om te weten wat de oorzaak is, zodat u de behandeling kunt krijgen die u nodig heeft. Een slechte adem kan om veel verschillende redenen voorkomen, sommige ernstiger dan andere:

• Droge mond

• Roken

• Bepaald voedsel eten, zoals knoflook of uien

• Verkoudheid of bronchitis

• Tandvleesaandoeningen

Professionele mondzorg voor een slechte adem

Onze mondhygiënisten zijn in staat om de oorzaak van slechte adem te identificeren en deze snel en effectief te behandelen. Bovendien krijg je een persoonlijk zorgplan dat niet alleen gericht is op het behandelen van de onderliggende symptomen, maar ook op het fris en gezond houden van je mond. En omdat wij gebruik maken van Zwitserse EMS Airflow technologie weet je zeker dat je behandeling comfortabel en pijnvrij is!

Opgelucht ademhalen

Een slechte adem is een van de meest voorkomende redenen waarom mensen een mondhygiënist bezoeken. Heb je last van een slechte adem? Maak dan een afspraak met MondClinic. Schrijf je in als patiënt en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een afspraak. Wil je meer weten over onze praktijk of heb je nog vragen dan kun je ons altijd bellen of mailen.

Ruime openingstijden

Een drukke week? Een volle agenda? Bij MondClinic begrijpen wij hoe lastig het kan zijn om een goed moment voor een afspraak te vinden. Wij gaan dan ook graag een stapje verder. Hierom zijn wij van maandag tot en met donderdag vanaf half acht in de ochtend tot acht uur ’s avonds open. Zo kun wij altijd een afspraak met je maken wanneer het jou uitkomt!

Openingstijden

Ma.  07.30 - 20.00

Di.   07.30 - 20.00

Wo. 07.30 - 20.00

Do.  07.30 - 20.00

Vr.   07.30 - 16.00