MET EEN SMILE OP HET TERRAS

Zo stil aan wordt het echt lente!

Hoe fijn is het als je dadelijk lekker op een terras kan neerstrijken. Bijvoorbeeld om eindelijk met je lief romantisch te borrelen of voor een zakelijke bespreking. Belangrijke momenten waarbij er niks tussen je tanden blijft haken…

TANDENSTOKER VERSUS COCKTAILPRIKKER

Gelukkig weet de horeca daar vaak handig op in te haken. Er staat dan iets op tafel klaar zodat je niet je tanden met een vork te lijf hoeft te gaan. Of…zijn die dingen helemaal niet voor je mond? Staan ze er om een olijfje, stukje kaas of worst eraan te prikken?

Heel regelmatig vertellen mensen ons trots dat ze elke dag tandenstokers gebruiken. We verwachten dan een ontstekingsvrije mond. Wat we dan aantreffen is helaas totaal het tegenovergesteld. Beschadigd tandvlees, tandplak, tandsteen en bloedingen. Als we dan vragen welke tandenstoker ze precies gebruiken, blijken het ronde te zijn met een hele scherpe punt! Een cocktailprikker dus!!

Als je naar de groothandel gaat dan zie je daar enorme pakketten met tandenstokers liggen. Althans…dat staat op de verpakking. Die enorme pakketten zijn voor de horeca bedoeld en zijn dus in wezen cocktailprikkers. Verwarring alom!

WAT EEN KANS!

Toch zien we hier mogelijkheden! Mensen vergeten vaak hun tanden te stokeren. Zeker als ze een glaasje op hebben. Hoe super is het dan dat je favo café of restaurant je er dan aan herinnert. Dat dit werkt, is zelfs al onderzocht:

Als individueel verpakte tandenstokers actief worden aangeboden aan gasten werden er op een dag in totaal 203 gepakt door de gasten.

In een restaurant waar de tandenstokers passief werden aangeboden werden er in 4 dagen 104 stuks gepakt. In een ander eetcafé (ook passief aangeboden) werden er in 5 dagen maar liefst in totaal 370 stuks gepakt. Als de tandenstokers actief werden aangeboden hebben sommige gasten aangegeven dat ze het erg fijn vonden. Dit onderzoek werd door Nora Löb en Yvonne Buunk-Werkhoven gedaan.

ZWARE TAAK…

Wij zijn heel benieuwd waar wij tandenstokers op het terras gaan aantreffen! We zien dit als een hele zware taak… Dus zie je ons ergens zitten? Zwaai en lach je dan even ter support? Dankjewel!

 

Auteur:

Mondclinic

Website:

Hoe fijn is het als je dadelijk lekker op een terras kan neerstrijken. Bijvoorbeeld om eindelijk met je lief romantisch te borrelen of voor een zakelijke bespreking. Belangrijke momenten waarbij er niks tussen je tanden blijft haken…

TANDENSTOKER VERSUS COCKTAILPRIKKER

Gelukkig weet de horeca daar vaak handig op in te haken. Er staat dan iets op tafel klaar zodat je niet je tanden met een vork te lijf hoeft te gaan. Of…zijn die dingen helemaal niet voor je mond? Staan ze er om een olijfje, stukje kaas of worst eraan te prikken?

Heel regelmatig vertellen mensen ons trots dat ze elke dag tandenstokers gebruiken. We verwachten dan een ontstekingsvrije mond. Wat we dan aantreffen is helaas totaal het tegenovergesteld. Beschadigd tandvlees, tandplak, tandsteen en bloedingen. Als we dan vragen welke tandenstoker ze precies gebruiken, blijken het ronde te zijn met een hele scherpe punt! Een cocktailprikker dus!!

Als je naar de groothandel gaat dan zie je daar enorme pakketten met tandenstokers liggen. Althans…dat staat op de verpakking. Die enorme pakketten zijn voor de horeca bedoeld en zijn dus in wezen cocktailprikkers. Verwarring alom!

WAT EEN KANS!

Toch zien we hier mogelijkheden! Mensen vergeten vaak hun tanden te stokeren. Zeker als ze een glaasje op hebben. Hoe super is het dan dat je favo café of restaurant je er dan aan herinnert. Dat dit werkt, is zelfs al onderzocht:

Als individueel verpakte tandenstokers actief worden aangeboden aan gasten werden er op een dag in totaal 203 gepakt door de gasten.

In een restaurant waar de tandenstokers passief werden aangeboden werden er in 4 dagen 104 stuks gepakt. In een ander eetcafé (ook passief aangeboden) werden er in 5 dagen maar liefst in totaal 370 stuks gepakt. Als de tandenstokers actief werden aangeboden hebben sommige gasten aangegeven dat ze het erg fijn vonden. Dit onderzoek werd door Nora Löb en Yvonne Buunk-Werkhoven gedaan.

ZWARE TAAK…

Wij zijn heel benieuwd waar wij tandenstokers op het terras gaan aantreffen! We zien dit als een hele zware taak… Dus zie je ons ergens zitten? Zwaai en lach je dan even ter support? Dankjewel!

 

Hoe fijn is het als je dadelijk lekker op een terras kan neerstrijken. Bijvoorbeeld om eindelijk met je lief romantisch te borrelen of voor een zakelijke bespreking. Belangrijke momenten waarbij er niks tussen je tanden blijft haken…

TANDENSTOKER VERSUS COCKTAILPRIKKER

Gelukkig weet de horeca daar vaak handig op in te haken. Er staat dan iets op tafel klaar zodat je niet je tanden met een vork te lijf hoeft te gaan. Of…zijn die dingen helemaal niet voor je mond? Staan ze er om een olijfje, stukje kaas of worst eraan te prikken?

Heel regelmatig vertellen mensen ons trots dat ze elke dag tandenstokers gebruiken. We verwachten dan een ontstekingsvrije mond. Wat we dan aantreffen is helaas totaal het tegenovergesteld. Beschadigd tandvlees, tandplak, tandsteen en bloedingen. Als we dan vragen welke tandenstoker ze precies gebruiken, blijken het ronde te zijn met een hele scherpe punt! Een cocktailprikker dus!!

Als je naar de groothandel gaat dan zie je daar enorme pakketten met tandenstokers liggen. Althans…dat staat op de verpakking. Die enorme pakketten zijn voor de horeca bedoeld en zijn dus in wezen cocktailprikkers. Verwarring alom!

WAT EEN KANS!

Toch zien we hier mogelijkheden! Mensen vergeten vaak hun tanden te stokeren. Zeker als ze een glaasje op hebben. Hoe super is het dan dat je favo café of restaurant je er dan aan herinnert. Dat dit werkt, is zelfs al onderzocht:

Als individueel verpakte tandenstokers actief worden aangeboden aan gasten werden er op een dag in totaal 203 gepakt door de gasten.

In een restaurant waar de tandenstokers passief werden aangeboden werden er in 4 dagen 104 stuks gepakt. In een ander eetcafé (ook passief aangeboden) werden er in 5 dagen maar liefst in totaal 370 stuks gepakt. Als de tandenstokers actief werden aangeboden hebben sommige gasten aangegeven dat ze het erg fijn vonden. Dit onderzoek werd door Nora Löb en Yvonne Buunk-Werkhoven gedaan.

ZWARE TAAK…

Wij zijn heel benieuwd waar wij tandenstokers op het terras gaan aantreffen! We zien dit als een hele zware taak… Dus zie je ons ergens zitten? Zwaai en lach je dan even ter support? Dankjewel!