Contact en openingstijden

Openingstijden:


Maandag tot en met donderdag van 7.30 uur tot 13.00 uur en van 13.30 uur tot 19.00 uur

Op vrijdag van 7.30 uur tot 13.00 uur en van 13.30 uur tot 15.00 uur


Routebeschrijving

De praktijk ligt op de grens van Prinsenland met het Lage Land, Centraal in Prins Alexander (Alexanderpolder) De praktijk is goed te bereiken vanuit Ommoord, Kralingen, Capelle aan den IJssel en Krimpen aan de IJssel.

Metro
Halte Prinsenlaan.
Vanaf hier loopt u de Prinsenlaan op. Na ca. 10 minuten loopt u langs Winkelcentrum Het Lage Land (rechterhand) en komt u op de kruising met de Koningslaan.

Auto/fiets
Op de A16 neemt u de afslag 26 Kralingen, richting Prinsenland. U rijdt de Jacques Dutilhweg helemaal uit en gaat aan het eind van de weg linksaf. U rijdt nu op de Alexanderlaan. Bij het derde verkeerslicht linksaf. U rijdt dan vanaf de Alexanderlaan de Prinsenlaan op. De eerste weg rechts na de rotonde is de Koningslaan.

Of vanaf de Boszoom de Prinsenlaan oprijden. De tweede weg links na de rotonde is de Koningslaan.MondClinic bevindt zich op de begane grond van het appartementengebouw Amalia op de kruising van Prinsenlaan en Koningslaan. Gratis parkeren is mogelijk langs de Koningslaan, bij Winkelcentrum Lage Land en eventueel iets verderop aan de Prinsenlaan.