Met wie heb jij het laatst gekust?

Intieme vraag he? Nu helemaal. Voorheen gaven we elkaar zonder probleem 3 zoenen op de wang.

De een vind dit leuk en prettig en voor anderen is dat eigenlijk helemaal niet zo prettig. Hoe zit dat bij jou? En denk je er nu meer over na voordat je in iemand zijn nabijheid komt?

KLEPPERDEKLEPPER

Ik moet eerlijk bekennen dat ik er weleens problemen mee had. Ik had namelijk een tante… met een zo’n kunstgebit.. en van die lellende wangen. Elke keer als ze een hap van een taartje nam dan hoorde je ‘klats’. Brrr… echt de bibbers kreeg ik ervan! Zo’n tante moest je dan ook verplicht zoenen. Ik was altijd bang dat haar kunstgebit dan ineens naar buiten zou floepen. Zie je het voor je? Mijn oma had trouwens ook een kunstgebit en verstopte deze onder de tafel als we gingen eten. Haar appelwangetjes waren te speciaal om niet te zoenen. Ik denk er met weemoed aan terug.

EERSTE LIEFDE

In mijn jeugd was ik compleet verliefd op zo’n bloedmooie jongen. Als puber durfde ik alleen maar een beetje dom te staren. Met een beetje geluk keek hij dan weleens terug. Tijdens een gymles wilde hij mij de bal veroveren en kwam met zijn gezicht bij die van mij. Een beetje zweetlucht had ik nog wel aangekund. Helaas bleef het daar niet bij. Een dikke walm sloeg in mijn gezicht en ik was voorgoed genezen. Niet een klein kusje zou hij van mij krijgen. Nooit. Laatst kwam ik hem tegen op een reünie. Nog steeds een prachtige verschijning maar ik heb snel strategisch het toilet bezocht.

DRELLETJE

Oh dan die date…romantisch zaten we aan een tafeltje in een restaurant (dat is een soort huis met allemaal tafeltjes waar je van een vriendelijke meneer of mevrouw heel goed eten krijgt)…hij bestelde draadjesvlees. Ik sprak mezelf nog toe: “Niet tussen zijn tanden kijken…niet tussen zijn tanden kijken…doe het niet…niet doen…!” Te laat…Hij vertelde een grap waar hij zelf smakelijk om moest lachen en ik kon alleen maar het drelletje vlees zien. En ik bleef er maar naar kijken. De rest bestond gewoon niet meer. Ik kon het niet helpen.

OP DE MOND

Weet je wie wel bij mij een kusje mocht stelen?  Hij is een van de weinige die ik nu nog steeds mag kussen. Hij passeerde mijn ballotage met inmiddels strikt opgesteld voorwaarden. Hij was zo verlegen…en dat voor een super sexy lange man met geweldige humor. Die verlegenheid en zijn grapjes brachten samen zo’n lieve mooie lach. Het heeft maanden geduurd voordat hij mij een kus durfde te geven. En niet op de wang! Ik ben er maar mee getrouwd.

Auteur:

Mondclinic

Website:

De een vind dit leuk en prettig en voor anderen is dat eigenlijk helemaal niet zo prettig. Hoe zit dat bij jou? En denk je er nu meer over na voordat je in iemand zijn nabijheid komt?

KLEPPERDEKLEPPER

Ik moet eerlijk bekennen dat ik er weleens problemen mee had. Ik had namelijk een tante… met een zo’n kunstgebit.. en van die lellende wangen. Elke keer als ze een hap van een taartje nam dan hoorde je ‘klats’. Brrr… echt de bibbers kreeg ik ervan! Zo’n tante moest je dan ook verplicht zoenen. Ik was altijd bang dat haar kunstgebit dan ineens naar buiten zou floepen. Zie je het voor je? Mijn oma had trouwens ook een kunstgebit en verstopte deze onder de tafel als we gingen eten. Haar appelwangetjes waren te speciaal om niet te zoenen. Ik denk er met weemoed aan terug.

EERSTE LIEFDE

In mijn jeugd was ik compleet verliefd op zo’n bloedmooie jongen. Als puber durfde ik alleen maar een beetje dom te staren. Met een beetje geluk keek hij dan weleens terug. Tijdens een gymles wilde hij mij de bal veroveren en kwam met zijn gezicht bij die van mij. Een beetje zweetlucht had ik nog wel aangekund. Helaas bleef het daar niet bij. Een dikke walm sloeg in mijn gezicht en ik was voorgoed genezen. Niet een klein kusje zou hij van mij krijgen. Nooit. Laatst kwam ik hem tegen op een reünie. Nog steeds een prachtige verschijning maar ik heb snel strategisch het toilet bezocht.

DRELLETJE

Oh dan die date…romantisch zaten we aan een tafeltje in een restaurant (dat is een soort huis met allemaal tafeltjes waar je van een vriendelijke meneer of mevrouw heel goed eten krijgt)…hij bestelde draadjesvlees. Ik sprak mezelf nog toe: “Niet tussen zijn tanden kijken…niet tussen zijn tanden kijken…doe het niet…niet doen…!” Te laat…Hij vertelde een grap waar hij zelf smakelijk om moest lachen en ik kon alleen maar het drelletje vlees zien. En ik bleef er maar naar kijken. De rest bestond gewoon niet meer. Ik kon het niet helpen.

OP DE MOND

Weet je wie wel bij mij een kusje mocht stelen?  Hij is een van de weinige die ik nu nog steeds mag kussen. Hij passeerde mijn ballotage met inmiddels strikt opgesteld voorwaarden. Hij was zo verlegen…en dat voor een super sexy lange man met geweldige humor. Die verlegenheid en zijn grapjes brachten samen zo’n lieve mooie lach. Het heeft maanden geduurd voordat hij mij een kus durfde te geven. En niet op de wang! Ik ben er maar mee getrouwd.

De een vind dit leuk en prettig en voor anderen is dat eigenlijk helemaal niet zo prettig. Hoe zit dat bij jou? En denk je er nu meer over na voordat je in iemand zijn nabijheid komt?

KLEPPERDEKLEPPER

Ik moet eerlijk bekennen dat ik er weleens problemen mee had. Ik had namelijk een tante… met een zo’n kunstgebit.. en van die lellende wangen. Elke keer als ze een hap van een taartje nam dan hoorde je ‘klats’. Brrr… echt de bibbers kreeg ik ervan! Zo’n tante moest je dan ook verplicht zoenen. Ik was altijd bang dat haar kunstgebit dan ineens naar buiten zou floepen. Zie je het voor je? Mijn oma had trouwens ook een kunstgebit en verstopte deze onder de tafel als we gingen eten. Haar appelwangetjes waren te speciaal om niet te zoenen. Ik denk er met weemoed aan terug.

EERSTE LIEFDE

In mijn jeugd was ik compleet verliefd op zo’n bloedmooie jongen. Als puber durfde ik alleen maar een beetje dom te staren. Met een beetje geluk keek hij dan weleens terug. Tijdens een gymles wilde hij mij de bal veroveren en kwam met zijn gezicht bij die van mij. Een beetje zweetlucht had ik nog wel aangekund. Helaas bleef het daar niet bij. Een dikke walm sloeg in mijn gezicht en ik was voorgoed genezen. Niet een klein kusje zou hij van mij krijgen. Nooit. Laatst kwam ik hem tegen op een reünie. Nog steeds een prachtige verschijning maar ik heb snel strategisch het toilet bezocht.

DRELLETJE

Oh dan die date…romantisch zaten we aan een tafeltje in een restaurant (dat is een soort huis met allemaal tafeltjes waar je van een vriendelijke meneer of mevrouw heel goed eten krijgt)…hij bestelde draadjesvlees. Ik sprak mezelf nog toe: “Niet tussen zijn tanden kijken…niet tussen zijn tanden kijken…doe het niet…niet doen…!” Te laat…Hij vertelde een grap waar hij zelf smakelijk om moest lachen en ik kon alleen maar het drelletje vlees zien. En ik bleef er maar naar kijken. De rest bestond gewoon niet meer. Ik kon het niet helpen.

OP DE MOND

Weet je wie wel bij mij een kusje mocht stelen?  Hij is een van de weinige die ik nu nog steeds mag kussen. Hij passeerde mijn ballotage met inmiddels strikt opgesteld voorwaarden. Hij was zo verlegen…en dat voor een super sexy lange man met geweldige humor. Die verlegenheid en zijn grapjes brachten samen zo’n lieve mooie lach. Het heeft maanden geduurd voordat hij mij een kus durfde te geven. En niet op de wang! Ik ben er maar mee getrouwd.